Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2021-02-01T16:49:24: 1

Brevkassespørgsmål

sexuelitet

Indsendt af dreng16 år


hej jeg er forvirret  over mig selv  nogen gange  har jeg lyst til en pige og andre gange har jeg lyst til en fyr     kan man være til begge dele
dreng
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2021-02-01T08:16:32 1
Ida

Hej med dig, 

Sejt af dig at skrive ind her. Det er sundt at tænke over hvem man er. 


Først og fremmest, vil jeg sige til dig at man sagtens kan være til begge køn. Dette kaldes for biseksuel - altså når man både er til piger og til drenge. Jeg kan sagtens forstå at det kan være meget forvirrende at finde hoved og hale i, for lige nu er du i dine teenageår, som kan være en jungle at finde rundt i. Man skal lære sig selv at kende, og dette kan fx. gøres ved at afprøve grænser af, men også ved at undrer sig og stille spørgsmålstegn, som du fx. gør ved at skrive ind her. 


Det er dog vigtigt at sige, at man ikke behøver at sætte sig selv i en kasse som enten biseksuel, homoseksuel eller heteroseksuelle osv. Man kan også sagtens bare have lyst til noget/nogen uden at det behøver at betyde noget og uden at man behøver at blive sat i en kasse/have en overskift. Lige nu er du som sagt i dine teenageår og er i gang med at udvikle dig, så det er helt naturligt at du stiller spørgsmålstegn til hvem du er. For det er i disse år, man lærer sig selv at kende. Derfor behøver du heller ikke at være biseksuel og du behøver heller ikke at finde ud af om du er det endnu. Måske har du bare lyst til at afprøve, afsøge og finde ud af hvem du er.  


Hvis du så på et tidspunkt finder ud af at du er til begge køn, så skal du vide at det er helt naturligt og at det kaldes for biseksuel.

Jeg håber at mit svar kunne hjælpe dig og at du blev lidt klogere på dit spørgsmål. Hvis du får yderligere brug for hjælp, eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive ind igen. 


mange hilsner Ida Marie 


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om seksualitet

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym