Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2021-05-10T17:20:08: 1

Brevkassespørgsmål

tror jeg er bi men er ikke sikker

Indsendt af dreng16 år


jeg er i tvivl omkring det fordi jeg er mest til piger men nogen drenge syntes jeg også om. hvad gør jeg
dreng
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2021-05-12T03:37:57 1
Marissa

Hej med dig,

Det kan være meget forvirrende, når man begynder at stille spørgsmålstegn ved dele af sig selv, som man før troede, at man kendte ind og ud. Derfor er det kun rigtig godt, at du skriver ind og deler dine tanker. 

Det er helt okay at være i tvivl, det er helt okay at udforske, og det er også helt okay at skifte mening. Seksualitet er ikke nødvendigvis en simpel kategori, man kan proppe sig selv ned i, og derfor er det helt normalt at have forskellige tanker om det. Og det er kun godt at tage sig god tid om at finde ud af det. 

Det at være biseksuel betyder kort og godt, at du oplever at være tiltrukket af både piger og drenge. Men der er ingen, der siger, hvor meget du skal være tiltrukket af hver. Som du siger, så kan det være, at du oplever, at du er tiltrukket af mange forskellige piger men kun nogle få drenge. I teorien så er det jo også at være biseksuel selv, hvis man som dreng er 90% tiltrukket af piger og 10% af drenge. Der er jo ingen, der siger, at det skal være præcis 50% til det ene køn og 50% til det andet. 

Der er nogen, der oplever, at de kun er nysgerrig, om de er tiltrukket af deres eget køn. Der er nogen, der oplever, at de kun er tiltrukket af få af deres eget køn. Og der er nogen, der oplever, at de er tiltrukket mest af folk af deres eget køn. Hvad end du oplever, så er din seksualitet helt din egen, og du er den eneste, der bestemmer, hvad du skal gøre med den. Så hvis du kan mærke, at du mest er tiltrukket af piger men også lidt af drenge, så er der intet galt i det. Og hvis du med tiden oplever, at det ændre sig, i den ene eller anden retning, så er det jo også helt okay. 

Så hvis du har oplevet, at der har været bare én dreng, som du godt kunne forestille dig at gøre ting med, som du ikke ville gøre med en, du bare var venner med (fx kysse, gå på date med, være romantisk med), så kan du godt se det som et tegn på, at du er biseksuel. Om ikke andet så kan det være værd at udforske fremadrette.

Jeg håber mit svar giver mening, og at du kan bruge det. Skriv endelig bare ind igen, hvis du får lyst :)

Med venlig hilsen,

Marissa 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym