Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2021-07-12T08:19:30: 1

Brevkassespørgsmål

veninde og kærester

Indsendt af pige15 år


Jeg har nok det jeg vil kalde en hjerteveninde. Vi er uadskillelige og er virkelig tit sammen. Vi sover tit sammen og siden vi kom i pupertet har vi sovet sammen uden tøj så vi kender hinandens bryster og private dele lisså godt som vores egne.

For nogen måneder siden mødte min veninde en fyr og de blev kærester. Og nu har jeg også mødt en sød fyr og vi er blevet kærester. Men mig og min veninde sover stadigvæk sammen og her i ferien gør vi det jo rigtig meget for vi har masser af tid. Jeg kunne slet ikke forestille mig at undvære min veninde og vi betyder også meget for hinandens sexualitet. 

Tænker I vi kan fortsætte sådan eller kommer det på et tidspunkt måske i konflikt med forholdet til vores kærester?

pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2021-07-19T01:58:46 1
Markus

 Hej.


Nej. Eller det har jeg i hvert fald svært ved at forestille mig. Så længe i er fuldstændig åbne om det fra starten af, så det ikke lige pludselig er noget nogen "finder ud af" på et tidspunkt, hvor man så står og er nødt til at forklare det, så kan jeg ikke se nogen problemer med det. 


Det er til gengæld heller ikke sikkert at din og din venindes kærster lige vil kunne forstå præcis hvad det handler om. Det siger jeg fordi jeg sjældent har oplevet at drenge har den slags forhold til hinanden, når de bare er venner. Men ja; så længe man er åben omkring hvad det er, så tror jeg jeres kærester, hvis de er fair og rimelige, ikke vil synes, det er noget problem.


Håber det opklarede sagen. Ellers er du altid velkommen til at skrive igen.


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym