Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2021-07-13T15:50:51: 1

Brevkassespørgsmål

Kæreste har svært ved rejsning

Indsendt af pige16 år


Jeg har været sammen med en del drenge, det indrømmer jeg. Ikke noget jeg er specielt stolt af, men det er altså bare faldet sådan ud. Ingen af de drenge jeg har været sammen med har haft problemer med rejsning, bare jeg har klædt mig af er de faktisk blevet stive og stivheden har holdt sig under forløbet indtil udløsning. Men nu har jeg fået en kæreste som er utrolig sød, men hvor jeg må arbejde virkelig meget for at få ham op at stå og også under akten for at holde den stiv. Ja jeg er virkelig helt svedt bagefter, så meget arbejde kræver det. Jeg er nok slem til at vende det indad og tænke: Er det mig der er noget i vejen med? Er jeg ikke lækker nok? Dufter jeg ikke godt nok fra skede og numse? Gør jeg noget forkert? Førhen er min selvtillid altid blevet boosted når jeg var sammen med nogen fordi de altid åbenbart syntes jeg var lækker og fik høj rejsning (det har jeg altid taget som en kompliment). Men lige nu er det altså modsat og jeg er ret ked af det. Kan jeg gøre noget?
pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2021-07-19T02:13:22 1
Markus

 Hej.


Hmmm.... ja. Den er vanskelig. Og hvor er det ærgeligt, når denne her fyr er så sød ellers, og du virkelig godt kan lide ham. 


Lad mig starte med at sige at jeg tror, der er en god sandsynlig for at han også er klar over det her. Nu kan det selvfølgelig godt være du sidder og tænker: "Ja selvfølgelig er han det, for vi har snakket om det". Jeg siger det bare i tilfælde af, at det ikke er noget i har talt om endnu. For hvis i ikke har det, så er det det første jeg ville anbefale. Problemer formerer sig, når man ikke taler om dem. Lige nu er det det med at han ikke kan få rejsning. Og det kan starte med den slags relativt overskuelige ting. Men det kan være, at der går hen og bliver en mærkelig stemning mellem jer, fordi der er denne her elefant i rummet, som ingen tør snakke om. Så det er i hvert fald det første vi skal undgå.


I forhold til rent faktisk at finde ud af, hvad problemet kan skyldes, så har jeg meget svært ved at forestille mig, at det har noget at gøre med dit udseende. Som du selv siger, er det ikke noget du har oplevet var et problem med andre drenge, så med mindre dit udseende har ændret sig drastisk, giver det ikke mening, at det skulle være dig, der var årsagen. 


Der er til gengæld rigtig mange grunde til at drenge ikke kan få rejsning. Der er fx mange teenagedrenge, der ser en del porno, hvilket kan medføre at det kun er meget specifikke ting, der tænder én. Det kunne også være nervøsitet (måske er han usikker på sig selv, hvilket kun bliver værre for hver gang han har rejsningsbesvær). Og så kan det også bare være han ikke har brug for det lige så ofte som dig. Den slags kan også variere meget mellem mennesker. Jeg kunne nævne mange andre mulige årsager, men jeg kender ikke din kæreste, så igen tror jeg simpelthen, det handler om at få talt med ham om det. 


Håber det opklarede noget. Du er altid velkommen til at skrive til os igen.


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om seksualitet

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym