Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2021-07-21T10:56:33: 1

Brevkassespørgsmål

Kan ikke høre min kæreste komme

Indsendt af dreng17 år


Har en supersød kæreste. Hun er 16. Jeg holder meget af hende men det piner mig hun er fuldstændig lydløs når vi er intime. Jeg har været sammen med en del piger og jeg har aldrig været i tvivl om de kom, enten stønnede de eller klynkede eller sagde: Nu skal jeg til at komme. Men min kærste er helt lydløs. Når jeg mærker hun er meget våd og det burde være tiden spørger jeg om hun er kommet og så siger hun ja. Det er lige meget om jeg giver hende finger, slikker hende eller tager hende, resultatet er det samme. Jeg har prøvet at snakke med hende om at det ville dejligt for mig hvis jeg kunne fornemme at hun kom men så slår hun bare øjnene ned. Jeg lægger jo ikke selv skjuler på noget men laver lyde når jeg sprøjter. Som det er nu glæder jeg mig ingengang vildt til vi skal være intime. Hun er sød men jeg mangler virklig respons. Har også spurgt om der er noget jeg skal gøre anderledes men hun siger nej og siger at hun jo kommer. Hvad skal jeg gøre?
dreng
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2021-07-25T12:55:49 1
Marissa

Hej,

Det er lidt en svær situation at stå i, og jeg kan godt forstå, at du ikke helt ved, hvad du skal gøre, især fordi sex er en meget personlig ting. Nogle gør det på én måde og andre på en anden måde. Nogen kan bedst lide, at der gives tydelig udtryk for nydelse, mens andre enten har svært ved det eller ikke bryder sig om det. 

Hvis man holder af hinanden, så er det bedste man kan gøre at være tålmodig og prøve at snakke om tingene. På det punkt er det kun godt, at du spørger hende og prøver at få hende til at fortælle dig, om der er noget galt, ligesom du forsøgt indtil videre. Hendes modvilje til at snakke om det kan skyldes, at hun er mere genert eller utilpas, når det kommer til at snakke om sex på sådan en åben måde, end du er. Derfor kan det godt tage en del tid om at få hende til at åbne op omkring emnet. Især hvis I ikke har været kærester i ret lang tid, eller hvis hun ikke har ret meget erfaring med seksuelle situationer. 

På den anden side kan det dog også være, at hun måske aldrig helt bliver tilpas med at snakke om det eller med at være mere udtryksfuld, når I er intime. Hvis det er tilfældet, så er du i sidste ende måske nødt til at mærke efter, om dét aspekt er jeres sex liv er problematisk nok for dig til, at du tænker, at I måske ikke bør være kærester længere. For du behøver ikke blive i et forhold, der ikke gør dig glad, men du kan heller ikke få hende til at ændre på den side af sig selv, hvis hun ikke er tilpas med det. 

Det bedste råd jeg dermed kan give på nuværende tidspunkt, og ud fra det du fortæller, det er at være tålmodig og fortsat prøve at snakke med hende om det på en stille og rolig måde og dermed vise hende, at du er åben for, at hun kan fortælle hvad som helst. Så kan det være, at hun med tiden måske bliver mere tilpas med at snakke om det. Desuden kan du måske også prøve at opmuntre hende til at være lidt mere verbal, mens I er intime ved at spørge hende, om det I gør føles godt, om hun kan lide det, om hun hellere vil prøve noget andet og om der er noget, hun har mere lyst til. På den måde vil du måske både kunne få hende til at udtrykke sig mere, og så kan du måske også finde mere ud af, om hun virkelig kan lide det, I laver, eller om hun faktisk føler sig for anspændt til at opnå større nydelse eller en egentlig orgasme og bare ikke tør sige det.

Jeg håber mit svar kan hjælpe dig en smule, og jeg håber du finder ud af situationen med din kæreste. Skrive endelig ind igen, hvis du får brug for det!

Med venlig hilsen,

Marissa


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym