Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4314 spørgsmål og givet 6909 svar de sidste 15 år
2021-11-07T01:30:40: 1

Brevkassespørgsmål

tvivl

Indsendt af pige22 år


Hej brevkasse

Er i tvivl om hvad jeg har lyst til. Havde en kæreste i flere år, men det forhold er slut nu og har været det i nogle måneder. Jeg føler jeg er kommet videre, men ved ikke helt hvordan man kommer ud på datingmarkedet igen, om det er nødvendigt, og om jeg har lyst til en ny kæreste eller one night stands. Jeg håber at i kan hjælpe mig med at klargøre mit problem

mange tak.

pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2021-11-14T03:04:24 1
Julie

Hejsa og tak fordi du skriver herind!

Jeg tror, at du er nødt til at prøve dig lidt frem og mærke efter indeni dig selv. Det er så forskelligt fra person til person, hvornår man er klar til at ses med andre efter et endt forhold. Nogle er klar nærmest med det samme, mens andre har brug for tid til at lære sig selv og sine behov at kende inden de kaster sig ud i noget nyt. 
Der er ingen der siger, at du skal have et (eller flere) one night stand(s) for at finde ud af det. Hvis du synes, at du har lyst til at gå på opdagelse på datingmarkedet igen, kan du jo altid prøve at mødes med en til en kop kaffe, en gåtur eller lignende. Hvis du går i byen, kan du også prøve at snakke lidt med nogle og se, hvordan det føles for dig. 

Jeg håber, at mit svar kan hjælpe dig lidt ift. hvordan du kan bære dig ad med. Skriv endelig herind igen, hvis du har brug for det!

De bedste hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om seksualitet

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym