Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4314 spørgsmål og givet 6909 svar de sidste 15 år
2022-03-23T17:58:16: 1

Brevkassespørgsmål

Lesbisk og crush

Indsendt af pige14 år


Hej brevkasse jeg er en pige på 14 og er lesbisk jeg har den her gode veninde der er pan jeg har bare fået et crush på hende ,vi joker nogle gange med os to sammen og hun har også mig på kinden og næsten munden men jeg ved bare ikke om hun faktisk kan lide mig, jeg har heller aldrig rigtig kysset nogle på munden og vil gerne have mit første kys med hende fordi det er rigtig nu at jeg har set at jeg er til piger

Håber i kan hjælpe 


pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2022-03-27T04:39:17 1
Sofie

 Kære du.

Tak fordi du skriver ind til brevkassen :)

Det er en svær situation du står i. Især fordi det drejer sig om din gode veninde.

Jeg må til at starte med sige at du er mega sej fordi du skriver ind. Det lyder som om du har fundet dig selv og ved hvad du vil, og det kræver meget af en selv.

Selvom det kan virke nervepirrende, er det nok en god ide at tale med din veninde om hvordan du har det, ellers ved hun det måske ikke. Det kan jo også være at hun også rigtig godt kan lide dig :)

Hvis ikke det går som du gerne vil have det, er jeg sikker på at du igennem dit liv vil møde  mange spændende bekendtskaber, som vil give dig en masse glæde i livet.

Held og lykke med det hele.

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om seksualitet

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym