Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2022-11-06T13:31:07: 1

Brevkassespørgsmål

Hey

Indsendt af andet27 år


Jeg har overvejet om jeg er lesbisk for når jeg er skriver med en pige og hun hedder J og hun er lesbisk og jeg bliver så glad inden I og bliver så forelsket I hende når jeg og hende skriver sammen og har ikke mødt hende endnu men vil gerne møde hende og er kommet i tvivl om jeg er lesbisk og har kun være sammen med drenge og det kunne jeg ikke få til at gå hilsen B
andet
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2022-12-04T10:13:11 1
Nicole

 Kære du. Tak for at skrive herind. <3

Jeg synes da, at du skal fortsætte med at skrive med hende, hvis du føler, at I har en god kemi og at du er ved at blive lidt forelsket! Det er da kun dejligt for dig og jeg synes da, at du skal følge din mavefornemmelse og springe ud i at møde hende også! 

Man behøver ikke "finde ud af" sin seksualitet og sætte et label på sig selv. Kun hvis man selv har lyst, og ellers er mit bedste råd bare, at du skal følge din mavefornemmelse og date lige dem du har lyst til at date - uanset køn og seksualitet. 

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen. 

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om seksualitet

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym