Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2024-07-07T20:19:41: 1

Brevkassespørgsmål

Kan det svig eller ej

Indsendt af dreng16 år


Sviger perfume i forhuden altså hvis du bruger en sæbe med perfume i sviger det så?

dreng
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2024-07-11T11:56:15 2
Cecilia

Hej.

Jeg kender desværre ikke selv til problemet, men jeg har hørt, at det godt kan køle og føles ubehageligt, men umiddelbart ikke svie. Dog vil jeg tænke, at hvis det svier så snart du putter det på, så kan det selvfølgelig godt være sæben - det kan være, at du er overfølsom. Du kan jo prøve at skifte til en anden sæbe, måske en uden parfume, og se om der er en forskel?

Hvis der dog går noget tid, før det begynder at svie, kan det jo være tegn på andre ting. Det kan selvfølgelig være, at du ikke får vasket sæben ordentligt væk, og der derfor sidder der sæberester, som kan genere. Det kan selvfølgelig også være en masse andre ting. Derfor synes jeg også, at du skal overveje at gå til lægen, hvis det bliver ved. Jeg ved det kan virke pinligt, men tro mig, de har set og hørt meget værre ting. Da jeg skulle have min første gynækologiske undersøgelse, var det meget grænseoverskridende, men lægen forsikrede mig om, at det langt fra var den første af den slags undersøgelser, hun havde lavet.

Håber mit svar kan bruges.

Vh, Cecilia.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om seksualitet

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym