Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2024-07-08T09:07:05: 1

Brevkassespørgsmål

Min veninde siger pæne ting om mig

Indsendt af pige14 år


Jeg har en rigtig god veninde og vi er selvfølgelig meget sammen her i ferien. Mn veninde er begyndt at sige rigtig pæne ting om mig og min krop, også sådan lidt intime ting. hun roser mit udseende, mine bryster, min numse osv. Hun er også begyndt at give mig små klask bagi. Jeg må indrømme jeg er ikke helt  upåvirket af det. Jeg tager det sådan ind og bliver varm indeni og det kilder eller hvad man skal sige, sådan lidt forneden eller noget. Ved bare ikke rigtig hvordan jeg skal reagerer, det er jo min veninde så jeg bliver også lidt usikker. Så jeg har bare sagt tak hver gang. Men ville nok godt reagerer noget mere. Synes jo også jeg er gammel nok til og reagerer på det, ved bare ikke hvordan. Hvad tænker i jeg kan gøre?
pige
Seksualitet

Seksualitet

Se flere

Besvarelser

2024-07-12T01:21:24 2
Cecilia

Hej, du.

Det lyder da utrolig smigrende at få alle de komplimenter, og jeg kan da også godt forstå, at du reagerer på det.

For mig lyder det som om, at din veninde godt kunne være lun på dig, og være interesseret i mere, og det lyder også som om, at du selv er interesseret i mere, så det er jo bare dejligt.

Du nævner du gerne vil reagere på det, måske for at give udtryk for at du er interesseret? Jeg synes ikke, at du skal presse dig selv ud i at gøre noget, som bliver grænseoverskridende for dig selv, men du kunne jo starte med at give hende komplimenter tilbage. Det kan både være i respons på, at hun giver dig et kompliment, men måske også bare uopfordret, når du føler for det. Så kan du jo også lige se, hvilke reaktioner du får tilbage fra din veninde. Det lyder dog til, at hun vil være modtagelig, da hun jo selv har kridtet banen op.

Jeg vil også hurtigt komme med en sidebemærkning om, at selvom man føler sig gammel nok til kærlighed og forhold, kan det stadig godt være meget nervepirrende, og man kan have svært ved at vide hvordan man skal reagere, uanset ens alder. Derfor synes jeg heller ikke, at du skal være for hård ved dig selv, eller presse dig selv, fordi du "burde" være klar. Derfor kan det jo også stadig være utrolig rart at være nyforelsket.

Held og lykke med det hele og den nye romance :)

Vh, Cecilia.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym