Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2020-06-17T08:53:11: 2

Brevkassespørgsmål

Erstattet?

Indsendt af pige11 år


Hej

Hvordan kan jeg vide om jeg er ved at få menstruation??

Jeg har snakket med min mor og hun siger at jeg nok snart får det.

For jeg er begyndt, og har haft det i noget tid, at få noget hvidligt snask i mine trusser. Og nogen gange gør det også ondt dernede.

Tror i jeg er ved at få det

Hilsen mig.

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2020-06-19T05:36:49 1
Rebecca

 Hej 

Menstruation er ikke altid til at regne med og kan sagens være forsinket selvom man kan mærke den er på vej. Det kan være tegn på at du er ved at få den. Nu ved jeg ikke om du har fået menstruation før eller om det er din første gang, men den skal nok komme på et tidspunkt :-) 

Håber du fik svar på dit spørgsmål og hvis ikke er du velkommen til at skrive igen. 

Vh Rebecca 


2020-06-20T03:45:33 1
Benedicte

 Hej du,

Dejligt at du har skrevet til os, og selvfølgelig vil vi hjælpe med at besvare dit spørgsmål. Det "hvidlige snask", som du beskriver, er udflåd og er meget normalt. Du begynder typisk at få det omkring dine teenageår og er meget almindeligt i næsten alle aldre faktisk. Jeg er ikke sikker på, om det betyder, at du er ved at få din menstruation, men det kunne meget vel være. Jeg tror, at din krop er ved at forberede dig på at begynde på menstruation, så det lyder meget rigtigt, det din mor siger. Til gengæld mener jeg ikke, at det er almindeligt, at du har ondt - det hører jeg som regel ikke fra piger, som påbegynder deres menstruation. Derfor ville jeg anbefale, at du snakker med din mor om det og eventuelt en læge, for at sikre jer, at alt er på i orden. Jeg håber, at du finder ud af det hele og tillykke med din snarlige menstruation.

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym