Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-04-19T00:56:31: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp Mig!!!


Jeg har en kæreste der er 13 ligesom mig og vi har været sammen i cirka 4 måneder og i den tid har hun fortalt mig, hvordan hendes far slår hende og tar hende i benene og kaster hende ned i jorden. For eksempel i dag snakkede vi over skype sent indtil hendes far kom og sagde hun skulle sove. Så begyndte hun at lukkede pc'en. så begyndte han at råbe lidt af hende og begyndte at slå efter hende så hendes ben er røde nu. Og lidt efter det tog han fat i hendes ben og rev hende ned fra sin seng som hun sad på.
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre men jeg vil gøre alt for hende!
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2013-04-22T10:25:11 1
Karen
Hej med dig.

Jeg er ked af, at hører at du har en som du elsker, som bliver slået og jeg synes at du har gjort det rigtigt ved at skrive herind :) 

Her i Danmark er det ulovligt, at slå andre mennesker og denne regel gælder også børn og teenager. Jeg kan se at du har to muligheder lige nu. Du kan tage det anonymt til din kommunen og så kan hun få hjælp, som har at blive fjernet fra hjemmet eller komme over og bo hos noget andet familie eller du kan tale med hende og få tage nogle billeder af hendes skader, som du og hende kan tage det til politiet. Hvor de kan give den vejledning som der kan hjælpe hende bedre :)

Jeg håber virkelig det bedste for dig og din kæreste. Du må rigtigt skrive herind om hvordan det går med jer. Skriv endelig hvis du får brug for hjælp. 

Kram Karen 
2013-04-22T23:33:05 1
Martin
Hej.

Det lyder ikke til at være en god situation din kæreste står i.

Det er meget vigtigt, at du meget hurtigt får snakket med en voksen, der kan hjælpe dig med hvad der skal gøres. Det bedste råd vil være, hvis du snakker med den lærer du bedst kan lide på din skole eller evt. en skolepsykolog, hvis i har sådan en og egentlig bør du også involvere dine egne forældre, så du har noget støtte.

Lige nu er der godt nok lockout på de fleste skoler og hvis du er ramt af det, så start med at snakke med dine forældre og find sammen ud af, hvem du skal kontakte. 


Få det gjort snarest og held og lykke med det hele til jer begge,

_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym