Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-05-03T21:30:41: 2

Brevkassespørgsmål

Vil gerne flytte


For 3 år siden flyttede mig, min mor og lille søster fra danmark, og jeg har haft det rigtigt svært jeg har ofte grædt, jeg savner danmark og alle mine venner i danmark og ikke mindst min far og min familie. Mig og min søster er i danmark 2-3 gange om året for at besøge vores far, men nu skal jeg i 9 kl og jeg vil gerne til danmark at bo igen. Der har været både dommer og ret med i denne sag, men det er ikke kommet længere. Jeg kan ikke finde ud af at tale med min mor om det, og hver gang jeg nævner danmark vil hun ikke snakke om det. Men jeg tror min mor også vil flytte nu, fordi hun kigger efter huse nogle gange, men jeg tør ikke at spørge hende, min søster vil også til danmark. Hvad skal jeg gøre for at komme til danmark inden jeg begynder i 9 kl efter sommerferien?
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2013-05-06T20:08:27 1
Karen
Hej med dig. 

Jeg synes altid at den bedst måde, at få ting på det rene er at tale sammen. F.eks. Du kan tale om hvordan du savner din farmor eller farfar. Måske hvis du har et godt minde fra Danmark, så tal om det. 
 Så spøger din søster hvad hun savner ved Danmark. 
Så kunne du spørger din mor om hun savner noget om Danmark, som  rugbrød eller en kold Carlsberg eller gammeldags æblekage eller lange gåture ved stranden om efteråret.

Alt hvad så man kan komme til at savne Danmark. 

Kram Karen 
2013-05-07T18:45:27 1
Majbrit
Hej Anonym. 

Det er virkelig trist at læse. Jeg synes ikke du skal være bange for at spørge din mor, om hun er ved at kigge efter hus i Danmark. Det er der intet forkert i. Du må prøve at fortælle hende en dag, hvad du føler, og hvorfor du er så ked af det, og håbe på at hun forstår, når hun kan se hvor meget det såre dig.
Hvis det ikke hjælper, er du hjertelig velkommen til at skrive til mig igen. 

Kh. Majbrit Gensch

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om familie

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym