Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-07-24T22:18:59: 2

Brevkassespørgsmål

Poledance og mor


Hej brevkasse,
Jeg er en pige der rigtig gerne vil gå til poledance, jeg syntes det lyder fedt og man bliver super smidig og stærk. Men er nervøs for at spørge min mor om det.. Hun syntes alt sådan noget er peverst. 

Hjælp, hvad skal man sige til hende? 
Håber i vil svare:)
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2013-07-25T16:32:29 1
Karen
Hej Sofia :) 

Jeg vil nok kunne se det fra din mors side. Hvis du nu var 17-18 år, så synes jeg det var mere overkommelig. I din mors øjne er du uskyld og stadig hendes lille baby, som hun holdte i sine arme for et par år siden. 

Jeg ville sige, at du skulle vente lidt med det, men du kunne måske overveje noget yoga. Der skal man både bruge sine muskler og blive mere afslappet på en hård dag. Plus det er en god træning, før man begynder på pole. 


Kram Karen :)
2013-07-26T11:41:06 1
Charlotte
Hej Sofia,

Jeg ved at man normalt forbinder poledancing med noget "perverst" eller "frækt", men sådan behøver det jo nødvendigvis ikke at være - det er nemlig en god måde at blive stærk på!
Selvfølgelig bliver du nødt til at spørge din mor, men det forstår jeg også kan være svært. Jeg synes bare du skal fortælle hende at det altså ikke har noget at gøre med "strip-klubber" eller noget med om at opbygge sine muskler ved at løfte sin egen krop. Du kan evt. spørge din kommende træner om ikke hun/han vil tale med din mor og fortælle hvordan det hele hænger sammen.


Held og lykke,
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om familie

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym