Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-02-13T17:22:29: 2014-02-24T19:48:42: 1

Brevkassespørgsmål

Problemer med mors kæreste


Kære brevkasse!

Jeg har været skilsmissebarn i snart syv år, og har nogenlunde lært at accepterer at være det. Min far blev for ca. 2 år siden gift med min nuværende bonusmor, og de fik min halvlillebror for ca. 1,5 år siden. Jeg bor hjemme hos min far og kan rigtig godt både lide min bonusmor og nye lillebror.

Men efter at mine forældre blev skilt, fandt min mor sammen med en ny mand og de blev gift og var sammen i ca. 5 år, ham blev jeg rigtig glad for, men for ca. 1 år siden blev min mor og ham skilt. Jeg ønsker kun min mor det bedste, og måtte indse at de bare ikke var glade sammen længere. Men så for et halv år siden mødte min mor en ny mand. I starten synes jeg at han var rigtig flink og har altid lært at man skal give folk en chance, så det gjorde jeg. Problemet er nu bare at jeg virkelig ikke kan lide ham, og hans nærvær gør mig irriteret. Han er ikke ond overfor mig, men jeg tror ganske enkelt at min mors nye kæreste og mig ikke er på bølgelængde. Jeg finder ham meget påtrængende og han skal altid være med i de arrangementer, som er meningen kun er for planlagt for mig og min mor. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op med det, fordi jeg ønsker at min mor skal være glad, men igen så ser jeg i forvejen rigtig lidt til min mor og når jeg set hende, så er hendes kæreste også med, og det begynder at irriterer mig så meget at jeg ikke lægger skjul på det længere og jeg har ikke lyst til at ses med min mor, når han skal være med, fordi jeg ikke føler at stemningen er god.

Jeg har virkelig brug for vejledning!

Med venlig hilsen det forvirrede skilsmissebarn.
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2014-02-15T11:14:14 1
Karen
Hej med dig, forvirrede skilsmissebarn.

Jeg kan godt forstå, at det kan være mest end pligt end lyst til at være over ved din mor, når din mors kæreste er der. 

Jeg vil lave et forslå til dig omkring at du skal snakke med din mor omkring det. Dig og hende kan finde en løsning omkring sammen, ellers kunne du tage din far med i samtalen, hvis du føler dig usikker. Fortæl hende, at du har brug for alene tid sammen med hende og at du ved ikke hvorfor, men du er ikke så vild med hendes nye kæreste. Husk at sig at du vil se hende glad. 

Jeg tænker at dig og din mors kæreste måske skulle lave noget sammen, så i kunne have tid til, at komme på samme bølgelængde. En relation tager tid og hvis vi giver det tid, så få man en bedre forståelse for hinanden. 

Jeg håber at det har kunne hjælpe dig, ellers kan du altid skrive til os både på brevkassen og på chatten. Vi er her for dig :) 

Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om familie

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym