Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4411 spørgsmål og givet 7011 svar de sidste 15 år
2011-08-16T18:02:16: 2

Brevkassespørgsmål

Når mor går i bad


er det normalt når man ser sin mor nøgen i badet, at man bliver mega liderlig og for stiv penis/tissemand
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2011-08-16T18:02:16 1
Hej Den bløde.

det er helt normalt når man kommer i den alder, at ens homoner ikke er til at styre, det vil sige at hvis din hjerne ser noget der er ophidsene så vil den sende signaler ned til din penis,

men man kan godt få rejsninger selvom det ikke er noget dine øjne tænder på. det er ikke altid dine øjne samt hjerne arbejder helt godt sammen.

men bare rolig det er der intet galt i :)

Held og lykke,

Hilsen Anna Catharina.
2011-08-16T18:02:16 1
Daniel
Hej Den Bløde.

Om det er normalt er svært at svare på, for sådan er der nogen der reagere og andre, nok størstedelen gør ikke, men du skal ikke tage det som noget skidt, du kan jo eventuelt snakke med hende om det, du skal skam ikke være bange, det er bare at spørge og så få et svar, hvis hun ikke har fortalt dig historien om blomsten og bien endnu, så får du den sikkert at høre :)

Du er i den alder hvor drenge normalt begynder at tænde på at se afklædte piger/kvinder/damer og det er skam helt normalt i en alder af 15 år.

Men du skal skam ikke være bange, bare spring ud i et spørgsmål og så skal du høre den lille historie om blomsten og bien, hvis hun kender den, eventuelt bare spørg hende om hun kender historien om blomsten og bien og om hun vil fortælle dig den, fordi du har hørt om den, men aldrig har hørt en fortælle hvad den egentlig går ud på.

Som det sidste så kommer det også lidt an på om du synes at din mor er flot/lækker, for det spiller også meget ind i den alder og det er der bestemt ikke noget forkert i :)

Håber du kunne bruge svaret.

Du er velkommen til at skrive igen, hvis du ikke mener at svaret var helt i orden.

Held og lykke.

Hilsen Daniel.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym