Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2011-08-17T19:18:57: 2

Brevkassespørgsmål

Psykisk terror


Hej,

Jeg har et problem, som jeg ikke er sikker på, hvordan jeg skal løse..

Mange af mine veninder mener, at min egen mor kører psykisk terror på mig, da hun bl.a. roder i mine ting for at finde noget på mig, hvilket desværre flere gange er lykkedes. Hun vil vide alt, og der er mange ting, jeg ikke må på trods af, jeg snart er 18 år gammel. Når hun så ikke får sin vilje om at få alt at vide, så bliver hun meget anderledes, end man ellers skulle tro om en mor. Hun bliver nemlig virkelig rasende og sur, hun griber hårdt fat i mig og rusker mig, hun skriger, at hun glæder sig til, jeg flytter hjemmefra, at hun aldrig vil snakke med mig igen, at jeg er direkte led ved hende, fordi jeg ikke lukker hende ind. Hun mener kun, jeg snakker med hende, når jeg virkelig har problemer og det ikke er fordi jeg vil åbne mig for hende.

Jeg har efterhånden migræne konstant, jeg er led og ked af at være hjemme, og hver gang jeg er væk hjemmefra, så ønsker jeg ikke at vende tilbage.

Jeg ved ikke, om det er psykisk terror eller hvad jeg skal gøre ved det.

Håber I vil hjælpe mig.

Hilsen den forvirrede.
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2011-08-17T19:18:57 1
Hej Den Forvirrede :)

ved ikke om man skal kalde det psysisk terror. ved så heller ikke lige hvad man ellers kan kalde det.

men hvis jeg var dig, så ville jeg sige til min mor, at det altså ikke alt der kommer hende ved, + du er i en alder hvor man ikke har behov for at fortælle alt til ens mor.

men hvis du ikke har det godt med din mor, så synes jeg du skal overveje om at komme væk fra hende, altså måske en pjelefamilie eller ligne.

Håber mine svar / Råd kan bruges,

Hilsen Anna Catharina, :)
2011-08-17T19:18:57 1
Daniele
Hej Den forvirrede.

Jeg vil råde dig til at opsøge kommunen og snakke med dem om hvad du kan gøre. For en mors holdning er meget svær at ændre på selv, og derfor må der være nogle andre der bryder ind i "systemet".

På den måde vil du enten komme i pleje til at du er 18 år, ellers vil din mor blive påtalt af kommunen til at opføre sig pænt overfor dig.

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om familie

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym