Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2020-05-14T15:55:52: 2020-05-17T09:58:42: 1

Brevkassespørgsmål

Min familie blander sig for meget

Indsendt af pige14 år


Hej, jeg er en pige på 14 som har et par problemer. Jeg har nogen tidsperioder hvor jeg får det rigtig dårligt, jeg stopper med at spiser og jeg over-træner. Min famile er meget bekymret og har flere gange prøvet at snakker med mig og om jeg har brug for hjælp. Jeg har takket ja, men der skete aldrig mere end det. Mine forældre har sagt at det er fordi at de var bange for at det var for meget for mig fordi at så skulle kommunen tjekke alt muligt om min familie og skole og de vidste at jeg ikke vil have et stort nummer ud af det, men her kommer det jeg er sygt irriteret over. De lader som om at de er min læge, de holder øje med hvad jeg spiser næsten vær dag og hvis jeg ikke er så sulten den dag så bliver de sure på mig over at jeg ikke spiser så meget mad som de vil have mig til at spise, fx hvis jeg ikke putter så meget mad på min tallerken så bliver de vildt sure og vil igennem en mega lang snak. Min søster som er naturlig tynd og spiser alt hvad hun vil holder også øje med mig og det er virkelig stressende. Når jeg ryger ned i mine mørke tider så har jeg helst lyst til at være alene eller sammen med mine venner fordi min famile er for meget. Hvordan siger jeg til mine forældre at de skal lade mig være, eller har jeg brug for rigtig hjælp?
pige
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2020-05-15T03:23:44 1
Veenuha

Hej med dig

Jeg forstår godt du er træt af at dine forældre holder for meget øje med dig, men jeg er sikker på de blot gør det for dit bedste og fordi de elsker dig ret højt. Stopper du helt med at spise, når du har det dårligt? Er det når du har det fysisk dårligt eller mentalt dårligt? Jeg forstår godt det kan være stressende for dig, når du heletiden bliver obseveret. Dog vil jeg nok råde dig til at få professionel hjælp, så du kan få løst dine problematikker så tidligst som muligt. Efter dette vil du nok også få en bedre relation til mad og dermed behøver dine forældre heller ikke at obsevere dig mere. 


Hilsen Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om familie

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym