Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2021-07-15T17:59:39: 1

Brevkassespørgsmål

En lillebror som ikke findes.

Indsendt af dreng20 år


Hejsa.

Jeg skriver herinde fordi jeg vågnede i morgen med en meget mærkelig drøm, den fortæller jeg her af hvad jeg kan huske fra den.

Jeg startede med at kunne se mig selv i tredje person og jeg havde langt hår i drømmen, (har jeg ikke i virkeligheden) jeg kigger derefter som første person på en mand som står med en pistol og truer mig og min “gruppe” han råber og peger på et billede med 5-6 forskellige mennesker på, hvor han så spørger i råbe tilstand “er en af de personer her døde og hvorfor??” Jeg går i panik og råber ja, så var det som om min drøm springet en kapitel over, (i samme drøm) jeg derefter gik op imod et hvidt telt hvor kvinder og børn var placeret så de ikke kom noget til (nu kommer det mærkelige) der kommer så en dreng på 14-15 år som løber imod mig med et smil og siger “hverskod” (han gav mig en lille dunke med gas i så jeg kunne bruge den til at springe vores “fjender” i luften med) jeg begynder derefter at kramme ham og tage ham med ind i det hvide telt hvor jeg så ikke slipper ham men begynder så at græde og græde og græde rigtig meget (det skal lige siges denne dreng var min lillebror i drømmen men det der er mærkeligt er at jeg ikke har nogen lillebror eller lillesøster i virkeligheden) men jeg blev ved med at græde og alle kvinder i teltet begyndte at spørger “hvorfor får du ligepludselig et græde flip?” Hvorpå jeg så vågnede?


Jeg håber der er nogen som måske bare kan forklare lidt om denne drøm?

Om en lillebror som ikke findes i mit liv eller en lillesøster for den sags skyld?

På forhånd mange tak????????

dreng
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2021-07-19T02:28:08 1
Markus

 Hej.


Jeg ved godt, det sikkert ikke er det svar du ønsker, men jeg tror ærlig talt ikke, at der er noget mysterie her.


Man kan sagtens drømme at man har en lillebror uden at man har én. Drømme har deres egen logik og behøver ikke have noget at gøre med virkeligheden. Med det mener jeg ikke, at de ikke kan have at gøre med virkeligheden. Det kan de selvfølgelig sagtens. Man kan have oplevet noget, der gjorde et stort indtryk på én i løbet af dagen, og så  genopleve det, når man sover, i form af en drøm. Men selv der, vil det sjældent være helt det sammen man oplever igen. 


Jeg tror man skal tænke på drømme som kæmpe store "supper" af oplevelser man har haft, når man er vågen. Alle ingredienserne er ting fra éns eget liv, men den måde, de er blandet sammen på kan være helt tilfældigt. Selvom du ikke har en lillebror, så kender du til konceptet "lillebror" og ligesådan med det at have langt hår. Og på samme måde kan man tage alle de andre af din drøms bestanddele og genkende hver og én fra virkeligheden. Grunden til at historien, som fortælles i drømmen er mærkelig er at det hele er blandet sammen på en mærkelig måde. Jeg er ikke sikker på at drømme dermed "betyder" noget. Jeg tror, at grunden til at vi kan have lyst til at lede efter en forklaring på dem er, at de kan gøre et stort indtryk på os. Og det der gør et stort indtryk på os, er noget vi tænker meget over. Sådan er vi indrettet. Hvis det du oplevede i drømmen fx var foregået i virkeligheden, ville det ikke bare være noget vi bare sådan lige kunne ryste af os. Vi ville tænke: "Wow, hvad skete der lige der"? Og det sammen med drømme. Men faktisk kun nogle af vores drømme. Vi har 5-10 drømme hver nat. Men de fleste af dem husker vi ingen gang. Nogle af dem husker vi. Og det er nok dem, der gør et stort indtyrk på os. Det er i hvert fald min teori.


Så bare rolig. Man kan godt have en lillebror i en drøm, selvom man ikke har én i virkeligheden. Jeg tror ikke, der er nogen stor "betydning" vi misser ved at lade det være ved det. Beklager hvis det ikke var det svar du ønskede. Jeg forstår mig ikke på drømmetydning, så jeg holdt mig til psykologi, som jeg ved lidt om.


Skriv endelig til os igen!


mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om familie

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym