Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2022-04-15T18:25:11: 1

Brevkassespørgsmål

Min familie føles fraværende

Indsendt af pige12 år


Hej nogen gange føles det som om min familie ikke støtter mig 100% i mine aktiviteter mine søskende er på vej ud af døren og flytter snart hjemme fra jeg er bange for at føle mig alene når de ikke er der min far går kun op i skolen og mit helbred alt andet spørger han aldrig ind til min mor har meget travlt hun er nok den der mest er der for mig men hun for snart et mere krævende arbejde og så er jeg bange for at jeg bliver helt usynlig for min familie lg det vil jeg ikke for jeg elsker dem meget højt men jeg vil gerne ændre situationen så jeg ikke føler mig usynlig vil i hjælpe mig?  
pige
Familie

Familie

Se flere

Besvarelser

2022-04-16T06:13:40 1
Sofie

 Hej med dig.

Det lyder ikke som en særlig rar situation du står i.

Nogen gange tænker andre slet ikke over hvordan de udadtil opfører sig hvis de måske selv er pressede eller har mange ting at tænke på.

Her vil jeg forslå dig at tale med din familie. Jeg tror de ville sætte stor pris på hvis du er ærlig, og fortæller dem at du har brug for at de støtter dig, og interesserer sig for dig. 

Hvis du synes det er svært at tale med dem alle sammen om det, kan du eventuelt starte med at tage fat i din mor. 

Du kan også tale med en veninde eller en anden du føler dig tryg ved, for måske at få lidt hjælp til hvad du kan sige :)

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym