Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2021-08-25T15:31:40: 1

Brevkassespørgsmål

Galla

Indsendt af dreng19 år


Hej.

Jeg går i 3.g og har lidt svært ved, at finde ud af hvordan man spørger nogen til gallapartner. Jeg har en person i tankerne, men er usikker, da der ikke er en pige jeg er “tæt-tæt” med. Nogle gode råd?

J.

dreng
Uddannelse

Uddannelse

Se flere

Besvarelser

2021-09-07T08:59:41 1
Sofie

Hej med dig,

Jeg har desværre ikke ét virkelig godt råd, da jeg selv fandt min egen gallapartner i 3.g lidt ved et tilfælde. 

Min første tanke er, om der ikke er flere i din klasse, som mangler en gallapartner. Jeg ved i hvert fald, at flere fra min klasse fandt deres gallapartner i samme klasse.

Ellers synes jeg, det kunne være mega sejt at spørge den person, du har i tankerne. Jeg forstår godt, det kan gøre dig usikker, hvis det er en pige, du ikke er rigtig tæt med, men på den anden side er det værste, der kan ske, at du får et nej. Det kan jo faktisk være, at hun lige præcis også mangler en gallapartner, og selv har haft svært ved at finde én - og så kunne I danse sammen.

Jeg håber, du finder ud af det!

De bedste hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym