Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2024-07-04T00:49:26: 1

Brevkassespørgsmål

Flytte hjem til min kæreste

Indsendt af pige17 år


Hej. 

Jeg går og venter svar på at komme ind på et nyt gymnasie efter sommerferien i en anden landsdel.

Jeg flytter nemlig ind til min lang distance kæreste som jeg mødte på efterskolen. Jeg er bare nysgerrig på at høre andre mening om det. Er det dumt at give hele mit liv op i min hjemby for at flytte til en ny by 200 km væk, hvor jeg ikke kender nogle.

pige
Flytte hjemmefra

Flytte hjemmefra

Se flere

Besvarelser

2024-07-05T12:01:03 2
Cecilia

 Hej, du.

Jeg kan godt forstå du lige vil høre andres meninger, da det jo er en større omvæltning du skal til at igennem. Derfor må jeg desværre også skuffe dig lidt, ved at sige, at det er kun dig selv der ved om det er dumt.

Der er selvfølgelig nogle spørgsmål du kan stille dig selv, for at vide om det virkelig er det rette for dig. Dette kunne fx, være:

- Hvad er din mavefornemmelse?

- Hvor længe har du og kæresten været sammen?

- Har du nogen planer for hvad du skal, når du er der (Udover at studere)?

Med det sidste spørgsmål tænker jeg, at det måske er meget dejligt at have en grund til at bo, hvor du flytter hen, som ikke har med din kæreste at gøre. Altså, så der er noget der anker dig mere end "bare" dit forhold. Det kan være du også selv har andre overvejelser, som du kan tage med i betragtningen også.

Derudover, kan det måske også være meget dejligt at vende dine tanker med nogle andre. Det kunne være dine forældre, venner, eller endda din kæreste, da jeg tænker de kender dig og din situation, og derfor kan hjælpe dig med at få et bedre perspektiv på tingene.

Personligt synes jeg, at det er vild sejt at du tør, da jeg aldrig selv har været en eventyrlysten person. Jeg ønsker dig al held og lykke, hvor end du ender henne.


Vh, Cecilia.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym