Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2013-03-31T16:03:46: 2

Brevkassespørgsmål

Blødning efter p-piller


Hej :-)

Jeg har været på p-piller her de sidste to år, fordi at jeg havde voldsom acne. Når jeg skal holde den anbefalede pause på 7 dage får jeg først min menstruation på femte eller oftest på sjette dagen, hvilket er fint nok, selvom den faktisk burde komme to dage efter.
Men denne gang er min menstruation ikke kommet endnu. Det er dagen inden jeg skal tage min p-pille og starte igen, men det er ikke kommet. Hvad kan det skyldes?
Jeg er 18 år og ikke seksuelt aktiv. Jeg spiser sundt og normalt og er aktiv (træning, løb, HIIT) stort set hver dag. Og ligger lidt under normalvægtig, men ikke noget der ville kunne stoppe min menstruation.
Hvad kunne problemet være?

VH - anonym
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-04-01T21:00:57 1
Majbrit
Kære Anonym.

Det lyder rigtig rigtig ubehageligt. Jeg tror bare du skal vente og se om den kommer, hvis ikke så vil jeg opfordre dig, til at bestille tid ved din læge. Da du ikke er seksuel aktiv, kan du jo heller ikke være gravid. Jeg håber jeg kunne hjælpe dig. 

Kh. Majbrit
2013-04-01T22:06:09 1
Karen
Hej med dig. 

Det må jeg sige er et rigtigt godt spørgsmål. 

Jeg ved, at hvis man har haft et dødsfald i den nærmende familie eller er meget trist i et stykke tid, hvor det røde kan stoppe eller ikke komme på den rigtigt tidspunkter. 

Men jeg vil sige, at det er en god idé at tage til lægen. Lægen ved bedst og lægen vil kun at du har det godt. 

Jeg håber, at det hjælper lidt :) 

Kram karen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym