Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-04-15T17:48:49: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp!


Hej brevkasse.
Jeg er en pige på 15 år og jeg kan desværre ikke lide min krop. Jeg har noget forneden som ser ud som sådan nogle store klumper? Jeg er vildt flov over min krop, især mit underliv. Jeg kan ikke klæde om foran andre eller noget. Jeg ved ikke hvad de klumper i underlivet er, men det er vildt pinligt da jeg ikke har set andre med samme problem. Du kan se en bule hvis jeg har undertøj på. Føler mig vildt ulækker. Kan i hjælpe mig?
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-04-16T12:21:26 1
Charlotte
Hej Littleprinces

Jeg kan desværre ikke fortælle dig hvad det er, men det lyder som om det er noget der ikke er normalt. Derfor kan jeg godt forstå du ikke kan lide det og ikke vil vise dig frem!

Men der er nok noget der kan gøres ved det. Jeg synes du skal opsøge din læge. Han/hun vil helt sikkert kunne hjælpe dig med dit problem. Hvis du synes det er for overskridende med en mand kan du bede om at det er en kvinde der skal undersøge dig. 


Held og lykke fra
Charlotte
2013-04-16T15:00:12 1
Karen
Hej littleprincess.

Det er da noget øv, at hører en sådan ung pige har det dårligt med sin krop. Når man er ung, så er det der hvor man skal gå på stranden og solbade uden at føle sig forkert eller meget utilpas. 

Jeg ville sige, at en tur til lægen kunne gøre dig godt. Siden din læge kan fortælle dig hvad det er og om der er noget man kan gøre ved det.


Jeg håber at det kunne hjælpe dig lidt :) 

Kram,
Karen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym