Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2013-04-15T17:51:32: 2

Brevkassespørgsmål

Hår på kroppen!


Jeg har det problem da jeg er enormt mørkhåret, at mine hår på kroppen er meget tydelige. Blandt andet i mit ansigt er mine hår meget tydelige ud fra mine øjenbryn og foran mit øre. Også meget tydelige dun ved munden. Hvad kan jeg gøre? Føler mig ikke som en kvinde. Det ødelægger min selvtillid. Håber i vil hjælpe mig...
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-04-16T15:05:17 1
Karen
Hej little lady,

Jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke kender så meget til det. Men jeg ved at man kan tager over til Matas, for de sælger nogle produkter, som måske kunne hjælpe dig med det problem. Prøv f.eks. en creme der afbleger dine hår eller en helt andet ting.


Jeg håber at det kunne hjælpe dig :) 

Kram Karen 
2013-04-22T23:13:56 1
Cæcilie

Kære "Little lady", 

Der er rigtig mange piger som står i din situation, og du skal endelig ikke skamme dig over at du har mørke hår.

Nogle bruger blegemidler til de mørke dun ved munden, andre får laser behandlinger for at få hårene fjernet helt. 

Hvis jeg var dig ville jeg vente nogle år med at tage de metoder i brug, da du endnu ikke er så gammel. I mellemtiden er det en god idé at prøve at acceptere at du er skabt som du er, i stedet for at ville ændre på det. Så kan se de om nogle år, om du stadig har lyst til at gøre noget ved det.

Jeg håber at du kunne bruge mit svar.

- C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym