Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-04-17T17:53:08: 2

Brevkassespørgsmål

Bryster


Kære brevkasse. Jeg skriver, fordi jeg har et problem, der går mig meget på. Det lyder måske lidt plat, men det er alligevel noget, der betyder meget for mig. Jeg fik min menstruation i 7. klasse, og lige siden det er mine bryster ikke vokset. Jeg går nu i 9., og det er nedern at se alle de andre piger have flotte og store bryster, når man selv er en A. Jeg er ikke tynd eller undervægtig, så jeg forstår det ikke. Både min mor og storesøster har flotte og normalformede bryster. Er der noget jeg kan gøre, for at få dem til at vokse hurtigere? Håber virkelig at I kan besvare mit spørgsmål. Mvh. Panda
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-04-18T10:56:26 1
Charlotte
Hej Panda

For det første vil jeg sige at ingen spørgsmål er platte - vi er her for at hjælpe med de problemer man nu har. Og jeg forstår godt dit problem. 
Altså du er nu 15 år og slet ikke færdig med at vokse. Alle mennesker vokser i forskellig tempo, men man vokser dog mest i puberteten og den er du slet ikke færdig med endnu! Du kan regne med at dine bryster er færdigudviklede når du er omkring de 19 år - hvilket der altså er 4 år til endnu.
Det er dog ikke sikkert at dine bryster vil vokse mere, det er nemlig meget individuelt fra pige til pige. Hvis dine bryster ikke vokser mere er det altså noget du bliver nødt til at leve med, man kan ikke gøre noget for at få dem til at vokse. 
Giv det tid!

Med venlig hilsen 
Charlotte
2013-04-22T23:31:34 1
Cæcilie

Kære Panda, 

Der er mange piger i din alder som har det på samme måde som dig!

Fra naturens hånd, er det altid forskelligt hvor store bryster man får, og hvornår de vokser. Til din fordel er du slet ikke færdig udviklet endnu, så der er mange år at løbe på. Du må slå koldt vand i blodet og have tålmodighed. Dine bryster kan vokse mange år endnu.

Hvis der ikke sker noget i løbet af de næste 3-4 år, så kan du eventuelt vælge at få lavet et indgreb, og få lavet silikonebryster. Du kan også gå den naturlige vej og træne dine bryster (altså brystmuskler).

Jeg håber at du kunne bruge mit svar, og at du får det bedre med dine bryster.

- C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym