Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 12 år
2013-04-17T18:52:16: 2

Brevkassespørgsmål

Krop


Har 2 små haler lavet af hud omkring min anus på omkring en halv centimeter hvis ikk mindre. Min læge har før set mig ved anus og ikk sagt noget til det, så det nok ikk farligt. Men er det normalt? Hva kan det være?
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-04-18T10:58:22 1
Charlotte
Hej Helle!

Jeg kan altså ikke fortælle hvad det er. Hvis det generer dig eller hvis du gerne vil vide det bliver du nok nødt til at gå til lægen igen og få ham/hende til at undersøge det nærmere - han/hun er den eneste der kan fortælle dig præcist hvad det er :)


Venlig hilsen,
Charlotte
2013-04-22T23:37:31 1
Cæcilie

Kære Helle, 

Det er svært for mig at sige hvad det kan være. Derfor synes jeg at du skal opsøge din læge, hvis det generer dig, og få opklaret hvad det er.
Det er garanteret ikke noget farligt, for som du selv siger, så ville din læge nok have sagt noget.

Du kan eventuelt få det undersøgt samtidig med at du næste gang, får lavet en gynækologisk undersøgelse.

Held og lykke med opklaringen.

- C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym