Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-07-01T20:14:52: 2

Brevkassespørgsmål

Bange for at blive gravid


Hej brevkassen på TheLove, jeg er 14 år og har tænkt over om man kan blive gravid ved at sidde i pool eller jacuzzi eller spa bad med drenge, hvad hvis de spermer i vandet, og en pige for det op i skeden? Kan man så blive gravid?
Og hvis man fx gerne vil have et barn( rolig det vil jeg ikke ) skal man så være på sin menstruation når man har sex ? Eller kan man også blive gravid når man ikke er på sin menstruation ?
Svar venligst :-)
Hilsen mira
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-07-05T07:59:27 1
Karen
Hej mira. 

Man ikke få barn, hvis en fyr har kommet i badet og sætte dig ned i den spa, men prøv selv at finde svaret på din sidste spørgsmål på den her side: Sex i sikre perioder

Det er også okay, at spørg sin mor eller sin klasselærers omkring de her sexting.


Kram Karen 
2013-07-07T19:22:06 1
Amalie
Hej Mira :)

Du kan ikke blive gravid ved at være i spa eller jacuzzi med en dreng, da fyrens sædceller, som er den der befrugter dig, ikke kan leve i ret lang tid. Så det skal du bestemt ikke være bange for. 

Hvis en kvinde ønsker at blive gravid er det vigtigt, at hun har har samleje i hendes ægløsnings periode. Der er mange piger, der ikke ved hvornår de har deres ægløsning. Men man plejer at sige, at kvinden er mest frugtbar 2-3 dage efter sin menstruation. 


Mvh
Camilla Petersen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym