Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-07-21T23:01:15: 2

Brevkassespørgsmål

Sport er min verden.


Hej håber i kan hjælpe. Elsker virkelig sport, og jeg passer nogle heste som jeg går meget op i og dem rider jeg selvfølgelig så det er en af mine sports, men jeg spiller fodbold og håndbold, og jeg elsker det hele. Jeg får det nogle gange dårlig med mig selv, så jeg bliver nød til, at løbe en tur, de sidste 2 år har jeg løbet hver dag, nogle gange flere gange om dagen.. Min krop er muskuløs, jeg har lidt fedt på maven. Men mine venner og min kæreste siger jeg spiser og drikker for lidt, men jeg har ikke lyst til mere, selvom jeg kan gå en hel dag med kun et stykke rugbrød, hvor min mave rumler hele tiden, så har jeg ikke lige tid til, at spise fordi jeg har travlt med sport og hestene.. Og når jeg spiser kød så får jeg det mega dårligt, jeg kommer til, at tænke på dyret da det var levede, min søster har spurgt om jeg havde overvejet at blive vegetar, men jeg ved ikke helt.. Har mister min appetit mega hurtigt!! Så her kommer mit spørgsmål..
1. Hvad gør jeg, med at jeg ikke har lyst til mad.
2. Hvorfor mister jeg min appetit så hurtigt.
3. Skal jeg blive vegetar.

Knus jenny
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-07-22T10:33:50 1
Karen
Hej Jenny.

Super fedt, at du er vild med sport. Sport og lysten til at dyrke sport er noget som virkelig skal sættes pris på. Især når man bliver noget ældre.

Jeg synes, At du skulle prøve at lave nogle forskellige retter, som du synes er lækker. F.eks. Jeg er vild med lasagne. Hvad kan du lide? 
Hjælp din mor i køkkenet. Kvinder og køkkenhygge er en god ting til at få appetit. At se det blive lavet, at smage til undervejs, at omkring hvordan man ellers kunne lave det og stå med det selv. 

Nogle ting kan gøre at man mister appetitten mere, f.eks. Hvis man er meget fysisk og ikke spise et eller andet, så kan ikke stoppe det lidt og hvis du føler dig stresset. 

Jeg synes at du kan prøve det i en måned og se om det er noget for dig. Jeg er selv meget vild med grønsager og elsker at spise uden køb en gang imellem. 


Stort kram Karen :)
2013-07-22T03:40:08 1
Morten
Hej Jenny,

Din krop har brug for daglig væske og mad. Du skal mindste spise tre måltider om dagen. Morgenmad, middagsmad og aftensmad. Måske du skulle gå til en diætist og få lavet en skema som ville passe til dig? Hvis du begynder og nedsætte dit madforbrug kan det ende med at blive anoreksi, og det skal vi helst ikke have.

Lov mig du får spist noget mere og drukket en masse væske. Måske du skulle snakke med dine forældre om hvordan du har det også.

Knus Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym