Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2013-07-28T16:43:45: 2

Brevkassespørgsmål

Opustet mave


Heiii the love :) jeg er en sund og rask pige, som er begyndt at træne mave musklerne her for ca. En måned siden. Har lagt mærke til at lige under min bh's bøjle sidder er jeg blevet hævet/oppustet. Det gør ikke ondt, men har tænkt på om det er mine mavemuskler der reagerer på træningen. Hvad tror i det kan være??
Har også lige et andet spørgsmål :) : siden ca. November/december sidste år til nu, har det sviddet når jeg tisser. Har været oppe hos lægen før. Hun sagde at jeg skal prøve at bruge en anden form for trusseindlæg. Det gjorde jeg så, men det er her stadig... Hverken bedre eller værre -.- min mor ringer ozz til lægen igen og får en tid igen.. Det bliver nok pinligt hos lægen :-/

Vh. Pigen :) håber i har gode svar ^_^
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-07-29T20:44:24 1
Charlotte
Hej Pigen

Det lyder lidt mærkeligt med det der "oppustethed" under bh-bøjlen. Nu ved jeg ikke om det har været der altid, eller om det først er kommet efter du er begyndt at træne, men noget siger mig at det nok bare er det lag af fedt/muskler/hud som sidder uden på ribbenene. Dog kunne det være en god ide at spørge lægen  når du alligevel skal derind.
Med hensyn til det andet spørgsmål så tror jeg også det er bedst at spørge din læge, for jeg ved jo ikke så meget om den slags. Men jeg kan råde dig til at fortælle din læge alle informationer, som kan hjælpe ham/hende med at "opklare" hvad det er der generer dig. Husk også at du altid kan bede om at det er en kvinde der skal undersøge dig.
Held og lykke fra
Charlotte
2013-07-30T20:30:54 1
Cæcilie


Kære Pigen,

Ja det kan måske godt skyldes træningen. Jeg kan i hvert fald ikke komme på nogen anden grund. Jeg har nemlig ikke hørt om noget der forsager hævelse/oppustethed i det område. Hvis det kommer til at genere dig eller bliver mere hævet, vil jeg anbefale dig at gå til lægen. Du kan måske, når du alligevel skal til lægen angående svien når du tisser, spørge din læge om hvad det kan skyldes når din mave reagerer sådan.

Held og lykke med det hele herfra!

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym