Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3696 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-07-28T17:26:23: 2

Brevkassespørgsmål

Mørke rande under øjnene!


Heeeiii TheLove :) så lige et svar til en pige der havde mørke rande under øjnene. Det har jjeg også, men altså ikke helt vildt meget ;P men nok til at det irriterer mig og jeg dækker det med Foundation/dækkestift. En af dem der svarede pigen hed Teddy :) han sagde at mørke rande under øjnene kan skyldes en sygdom, smerter i torsoen (overkroppen), og "eventuelle svære vejrtrækninger". DET SKAL LIGE SIGES AT JEG HAR ASTMA :). Det er en lunge sygdom, ikke noget specielt faaaarligt, men jeg tager medicin for det :) og jeg er født med det. Min mor har det ozz og hun har også mørke rande under øjnene.

Vh hende pigen :)

Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-07-29T20:21:56 1
Karen
hej Pigen :) 

jeg ved at noget om sygdomme, men mørke rander under øjne er noget man normalt bare dække hos os piger.

Du kan spørger i Matas om de kan hjælpe dig. de kan deres kram både i forhold til farver og hvad der bedst kan hjælpe dig:) 

stort kram Karen :) 
2013-08-05T13:47:44 1
Cæcilie

Kære "Pigen",

Mørke rander under øjnene, kan skyldes et hav af ting. Bl.a. det som Teddy skrev til besvarelsen, som du så.

Hvis det generer dig meget, synes jeg at du skal prøve at gå til lægen med det, og fortælle ham at du har astma, og om det kan have en effekt på det? Hvis du ikke har tid eller lyst til at tage til lægen, kan man som regel også skrive til sin læge via nettet. Hvis du går ind på deres hjemmeside, kan du prøve at orientere dig om, hvor du kan skrive til. Alting er blevet meget teknisk, så jeg er næsten sikker på at du kan skrive til din læge og få svar den vej.

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med det hele! 

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym