Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2013-07-31T10:57:55: 2

Brevkassespørgsmål

Små bryster


Hejsa.
Jeg er en pige på 18 år, der vejer 53 kg og er 176 cm høj. Ud fra min BMI er jeg altså en anelse undervægtig. Mit problem er, at jeg absolut ingen bryster har. Jeg bruger størrelse 70/75A i BH.
Det er noget, der går mig på hver evig eneste dag. Jeg har aldrig haft noget seriøst med en dreng før, men bare tanken om at skulle være intimt sammen med en fyr, finder jeg yderst pinlig, da jeg har så små bryster.
Og grundet min alder vil de vel stort set ikke vokse mere?
Mit spørgsmål er altså, om der på nogen tænkelig måde er noget jeg kan gøre? (Jeg går ind for brystforstørrende operationer, så den mulighed er udelukket også på længere sigt!)
Kan man få nogle hormoner fra lægen eller noget?
Jeg er virkelig rigtig ked af det, og ønsker på ingen måde at få direkte store bryster, men bare større end de er nu.
Mange hilsner fra mig
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-08-03T09:49:50 1
Charlotte
Hej Line

For det første: du er slet ikke færdig med at vokse - du har hele 3 år endnu så giv det tid.
Jeg er meget ked af at du ikke kan lide din krop, men det er nu en gang den du har fået, så prøv at se om du ikke kan acceptere den.
Det er rigtig fint at du ikke vil have operationer, for mig at se er det heller ikke den rigtige løsning på problemet. Men, jeg synes du skal gå til din læge og spørge hvad du ellers kan gøre, han/hun vil nok råde dig til først og fremmest at tage lidt på. Måske vil han/hun foreslå at du begynder at tage p-piller eller måske noget helt andet som kun læger kan råde dig til.
Held og lykke med det

- Charlotte
2013-08-05T14:53:43 1
Cæcilie

Kære Line,

Til en start kan du jo prøve at tage lidt på, og se om ikke det ville hjælpe lidt på det hele. Vi snakker ikke mange kilo, men nok til at du bliver normal vægtig. Hvis det ikke har hjulpet, synes jeg at du skal gå til lægen med det. Fortælle ham/hende at du er rigtig ked af dine bryster, og om der er nogen form for mulighed, udover silikone. Hvis du ikke synes at det er rart at gå op til lægen, kan du prøve at ringe eller skrive en besked til din læge.

Jeg vil lige til slut minde dig om, at det ikke er noget du skal skamme dig over! Der er rigtig mange piger med små bryster, og det gælder om at lære at holde af dem! Så snart du selv kan holde af dem, så vil du ikke skamme dig over dem, og så vil det ikke længere være et problem for dig at være sammen med en dreng.

Jeg ønsker dig al held og lykke herfra!

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym