Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3433 spørgsmål og givet 5920 svar de sidste 12 år
2013-08-24T14:36:52: 2

Brevkassespørgsmål

Højde


Hej jeg er en pige på 62 kg og højde på 1.68. Alle kalder mig høj. Selv drenge der er 1.70. Jeg er et par centimeter højere end andre piger og de får aldrig nævn de høje. Det ligemeget om det folk jeg kender eller ikk så siger de jeg høj.? Er det ikk en meget normal højde jeg har? Hilsen den meget frustreret pige
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-08-25T21:34:55 1
Cæcilie
Hej Lotte,

jeg kan informere dig om, at du rammer gennemsnitshøjden for danske kvinder ret præcist, så du er ikke voldsomt høj. Desuden er det vist ikke rigtig værd at gå op i, eftersom gennemsnitshøjden for mænd på din alder er 1.81, så der er alligevel mere end 10 cm højdeforskel. 
Det er i øvrigt ikke kritik at få at vide, man er høj - så jeg ville ikke bekymre mig, hvis jeg var dig.


Jeg håber, du kan bruge mit svar.
Venligst C
2013-08-26T13:48:44 1
Line
Hej Lotte!
1.68 er en meget normal højde, så det er meget svært at forstå, hvorfor din folk i din omgangskreds mener, at du er meget høj. Jeg er selv 1.75, og jeg får nogle gange at vide, at jeg ikke er specielt høj, så det er meget mærkeligt, hvorfor folk har et behov for at fortælle dig, at du er høj. Det kan jeg slet ikke forstå! 
Du må prøve at fortælle folk, at din højde faktisk er meget normal, og at der er rigtig mange på din alder, der er højere end dig.

Jeg håber, du kunne bruge mit svar til et eller andet - om ikke andet, så ved du nu, at der i hvert fald er én der er højere end dig :)

- Line.  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym