Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-10-17T22:26:02: 1

Brevkassespørgsmål

Bryster ikke vokset i 3 år


Jeg er en pige på 14 år (15 i næste måned), 157 cm og 43 kg.

Jeg begyndte at få ømme bryster da jeg var omkring 10-11 år. De voksede en lille smule til cirka og efter et halvt år havde jeg cirka en A70. Så har de ikke vokset siden. Og ømheden eller andre tegn på at de kunne tænke sig at vokse foreløbig er ikke til at se. Mine brystvorter er ikke udviklede OVERHOVED. Min lillesøster på nu 13, samme højde, samme vægt har større bryster end mig - B75.

Mine bryster har ikke vokset i 3 år nu.. Og jeg vokser stadig.

Mit spørgsmål er ikke hvad kan jeg gøre, men hvad kan det skyldes?
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-10-27T19:14:17 1
Charlotte
Hej :)

Alle piger er forskellige. Nogle har store bryster, andre små og nogen midt i mellem. Det er aldrig til at sige hvilken størrelse man vil få.
Desuden er det meget forskelligt hvordan an udvikler sig. For nogle sker der hurtigt for andre langsomt - igen: vi er alle forskellige. Så for mig er det lidt svært at sige hvad det kan skyldes andet end at sådan er din krop! Nu er du kun næsten 15 år, så jeg vil sige at du jo slet ikke er færdig med at vokse. De kloge siger at man udvikler sig ind til man er 21 og dermed har dine bryster altså rundt regnet 6 år til at vokse i endnu. Dermed ikke sagt at de vil vokse, for det kan jo altså godt være at de bare har fået den størrelse som de nu skal have og derfor er holdt op med at vokse. Men jeg vil sige du skal give det tid, kroppen kan man ikke rigtigt styre :)
Held og lykke fra

Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym