Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2013-10-22T17:58:03: 1

Brevkassespørgsmål

Menstruationcyklus??


Hej brevkasse! Jeg har et spørgsmål omkring menstruation, som jeg virkelig håber i vil hjælpe mig med at få svar på! Jeg fik min første menstruation da jeg da ca 12,5, så jeg har haft menstruation i ca 2,5 år nu. Jeg er virkelig bekymret for min menstruationcyklus er virkelig kort. Der går kun omkring 18 dage mellem hver menstruation. Jeg har læst på nettet at det normale er 25-30 dage. Det har kun været med så korte mellemrum i det sidste halve år, det har dog været meget regelmæssigt med de 18 dage inden for dette halve år. Er der noget galt med mig? Kan det stadig nå og ændre sig, eller må jeg bare lære at leve med det? Håber i vil hjælpe! Knus Sofie
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-10-22T20:18:08 1
Helena
Kære Sofie

Mange tak for dit spørgsmål. :) 
Jeg tror dog ikke umiddelbart at der er grund til bekymring. Det er meget normalt at ens menstruationscyklus kan være ret så unormal de først 5-6 år. Jeg tror godt du kan regne med at det kan nå at ændre sig endnu :).
Dog ville jeg hvis det er noget du går og tænker meget over bestille en tid til lægen og spørge ham/hende. De ved i hvert fald hvad de snakker om, og det er ikke noget du på nogen måde skal være flov over at spørge en læge om, det er deres arbejde. 
Jeg ved at menstruationen også kan være meget uregelmæssig hvis du bruger mini-piller eller nogle specielle slags p-piller, men alt dette vil din læge også forklare, skulle du beslutte at kontakte ham/hende. 

Jeg håber meget at du kunne bruge mit svar, og ellers er du meget velkommen til at skrive igen :). 

Mvh. 
Helena :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym