Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-10-29T21:58:04: 1

Brevkassespørgsmål

Noget :)


Hej TheLove. 

Har oplevet at jeg har nogen mælkeknuder i begge bryster, som fylder DET HELE UD! De er utrolig irriterende, og ville høre om, hvornår sådan nogen som regel går væk :) 

Vh. Anonym
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-11-08T08:56:54 1
Victoria

Hej,

Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med mælkeknuder - men hvis de er ømme og store, kan det være tegn på mange ting. Det kan være graviditet, betændelse eller bare "vokseværk" og generelt puberteten - den sidste lyder nok mest sansynlig i mine ører :-) Når ens bryster vokser i puberteten, føles knuden hos de fleste ømme og store.

Der er flere ting du kan gøre, hvis du har mange smerter, men det bedste er at lade tiden passere. Hvis det fortsætter med at gøre ondt, kan du tage smertestillende (almindeligt håndkøb) eller konsultere din læge.

Held og lykke med det hele!
Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym