Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2013-11-12T21:31:06: 2

Brevkassespørgsmål

Over 40 dage


Hej TheLove,

Jeg er en pige på 16 år. Jeg fik min menstruation 1. Gang da jeg var 12 år gammel. Jeg har i de første år ikke holdt øje med hvor regelmæssig den var, men i løbet af det sidste år har det hver gang været mellem 21-32 dage imellem hver cyklus. Jeg var seksuelt aktiv fra marts 2012 indtil sommeren 2013. Jeg har dog ikke haft sex siden min sidste cyklus var der. 

Problemet er bare, at der nu er gået mere end 40 dage siden min sidste cyklus. Det er ikke noget jeg har oplevet før. Jeg har hørt ol piger hvor den er sprunget over en gang imellem, men jeg er stadig meget nervøs, da jeg ikke mindes at have oplevet dette før.

Er det noget jeg skal være bekymret over, eller er der en naturlig forklaring?

Mvh, den bekymrede
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-11-14T00:21:31 1
Karen
Hej Karina 

Hvis du er meget bekymret på det her, så jeg synes at du skal prøve at snakke med en af de voksne kvinder i dit liv. Måske kan de genkende det? Men hvis det ikke kommer meget snart, så smut en tur til lægen for at være sikker på, at der ikke er noget galt med dig. 

Jeg kan godt komme med forslag, til hvad der kunne være galt, men lægen er nok det bedste og mest sikre bud. 


Jeg håber at du kunne bruge det her :) 
Kram Karen 
2013-11-16T17:11:37 1
Charlotte
Hej Karina

Kroppen er nu en gang en mærkelig ting og gør ting man ikke altid ved hvorfor en gang imellem. 

Jeg kan ikke rigtig svare dig på om det er normalt eller ej, men jeg synes du skal spørge din læge, de er som regel bedre ting den slags. Husk at man altid bare kan ringe derned og spørge. 


Held og lykke,
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym