Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2013-11-13T12:41:08: 2

Brevkassespørgsmål

Min kæreste vokser ikke?


Hej TheLove!

Jeg er en trettenårig pige på cirka 175-176 cm. Jeg har en fantastisk kæreste, der er 2,5 år ældre end mig. Han er 16 ligenu. Jeg skriver mest på vegne af ham. Han er 172,5, og har det utroligt dårligt over det. Han har i forvejen meget lav selvværd, og er bange for, at jeg forlader ham, hvis han ikke bliver højere. Det skal lige siges, at han også er undervægtig, hvis det forhindre vægsten. Er der nogen måde han kan blive højere på, eller jeg kan blive lavere på?
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2013-11-14T00:30:48 1
Emilie
Hej Anonym,

Din højde ligger oftest i dine gener - derfor bliver man også nødt til at acceptere sin højde. Din kæreste er ikke nødvendigvis færdig med at vokse endnu og derfor kan han stadig nå at indhente dig højdemæssigt.

Din kæreste kan eventuelt blive henvist til en endokrinolog, som er en specialist i hormonbehandling. Hormoner virker primært ved at påvirke nogle knogler, som stadig har aktive vækstzoner. 

Dog er hans højde ikke usædvanlig for hans alder - overhovedet. Der er langt flere drenge på seksten år, som er meget lavere end ham.

Mvh,
Emilie
2013-11-14T00:46:22 1
Karen
Hej med dig og særligt til din søde kæreste. 

Jeg skriver til din kæreste nu: Der er ingenting galt med at være lav eller høj eller bred eller tynd. Den som du er perfekt til at være dig og ingen kan gør det bedre end at dig. 

Din kæreste elsker dig helt op til månen og tilbage :) hun valget dig, fordi du er awesome til at være dig og måske også dit søde smil og dine meninger om livet. 

Fuck cm og sammenlignerne. Det er kun en belastning for sindet, at tænke på hvad andre mulige andre tænke omkring en :) 

Du er for sej og giv din kæreste et stort kys, for at vise du elsker hende ligeså meget som hun 100 procent gøre dig <3


Et stort (varmt) kram
Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym