Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2014-01-25T22:25:28: 2

Brevkassespørgsmål

Ar på penis


Jeg havde noget toiletpapir siddende på min penis i nogle timer, og det fjernede jeg så. Dagen efter var jeg rød der hvor det sad. Det gør ikke ondt eller noget, men det røde har udviklet sig til små ar. 

Hvad gør jeg? 

Please hjælp!
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-01-26T21:34:36 1
Martin
Hej Anonym,

Det lyder mystisk, men det kan godt være at papiret, hvis det havde været vådt/fugtigt og så er blevet tørt mens det har siddet på penis, at det så har trukket en lille smule hud med af. Som sådan vil jeg ikke tro der er nogle problemer og jeg synes du skal vente og se hvad der sker. Mon ikke det går væk igen.

Hvis det ikke forsvinder af sig selv inden for de næste uger, så ring og snak med din læge, da den person meget bedre kan komme med råd og vejledning. Og hvis det er, så tag ned og få det tjekket, bare så du er på den sikre side.

Hvis det sker, at du skal have sex inden arene er gået væk, så husk at brug kondom. Selvom man selvføgellig altid bør bruge det, så vil jeg især sige det er vigtigt, hvis du har små sår eller ar på penis, da sexsygdomme kan smittet gennem blodet.

Så giv det nogle uger og ellers ring til lægen og få en snak om hvad du gør.


Held og lykke,
_Martin
2014-01-27T10:57:51 1
Victoria

Hej,

Jeg synes du med det samme skal søge egen læge. Så længe det ikke bløder eller gør meget ondt, er du ikke i livsfare - så bare rolig :-) Men ar på kønsorganerne kan udvikle sig til infektioner ret nemt, at området stort set altid er fugtigt. Du får højst sansynlig noget creme, eller en mild penicilinkur.

Held og lykke!
Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym