Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-02-01T23:13:47: 2014-02-09T16:49:05: 1

Brevkassespørgsmål

Hvor bliver den af?


Hej jeg er en pige på fjorten et halvt, og jeg har ikke fået min menstruation. Altså jeg er faktisk lidt bagud med min udvikling, altså jeg har ikke rigtig nogen bryster og sådan noget. Jeg går i ottende klasse sammen med ti andre skønnr piger, som allr fik deres menstruation for længst. Jeg synes det er helt vildt pinligt, så derfor har jeg sagt at jeg har fået min. Ved godt at det er dumt, men kan ikke gøre noget ved det nu. Jeg startede på skolen i sjette klasse, og der sagde jeg bare at jeg havde den, især fordi jeg vidste at der kun var to eller sådan noget som ikke havde fået det i min nye klasse. Mit udflåd megyndte også først rigtigt i sjette/syvende klasse. Altså det sidste halve års tid har jeg fået ekstremt meget udflåd hver dag, og nogen gange er det også brunt. Jeg har hørt det betyder, at den måske snart kommer, men det gør den bare aldrig. Mange af mine veninder hader deres, og jeg ved at det gør ondt tit, og kan være træls. Men jeg er bare bange for at der er noget galt med min krop, eller at jeg måske har en sygdom der gør den ikke kommer. Please hjælp
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-02-03T09:03:16 1
Victoria

Hej,

Der er ingen grund til bekymring! :-) Du er bare, iforhold til dine andre veninder, lidt længere tid om at udvikle dig. Det skal du ikke nødvendigvis se som en dårlig ting. Menstration bringer en masse gode ting med sig, men som dine veninder påpeger også en masse besværlige og "ulækre" situationer, som man i din alder helst gerne vil undvære ;-)

Nogen piger får først deres menstration når de er 18, andre når de er 11. Det er MEGET forskelligt, og det kan ikke forklares hvorfor. Men bare rolig; en dag skal det nok ske! Med dine symptomer (udflåd mm) er mit bud, at der ikke går længe endnu. Måske er du også bare en af de få (heldige) tøser, som ikke bløder særlig meget eller mærker smerte ved menstration?? - vi er en del misundelige herude ;-)

Held og lykke med det hele!

Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym