Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2014-02-12T00:03:22: 2014-02-13T15:36:45: 2

Brevkassespørgsmål

Bygkorn


Hej brevkasse :-)

Jeg har uheldigvis fået et bygkorn og jeg har også fået salve til det og har brugt det i ca. 3 dage nu 4 gange om dagen. Der er ikke rigtig nogen ændring endnu med angående hævelsen men det gør ikke så ondt længere :-) så mit problem er at jeg muligvis har fået pillet i mit ene øje til det andet og det er virkelig smittende.. Så nu er jeg begyndt at kunne mærke ømhed i mit andet øje og en lille prik som er normalt ved bygkorn.. Kan jeg muligvis have fået et bygkorn i det andet øje også?
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-02-12T21:12:25 1
Michala
Hej med dig,

Bygkorn er super irriterende, men heldigvis går de oftest væk af sig selv i løbet af 1-2 uger.
Så vidt jeg ved, kan bygkorn ikke smitte, men jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at du alligevel har været så uheldig at have fået et i det andet øje også.

Jeg håber, det snart går væk igen.

Varme hilsner og god bedring herfra
/Michala
2014-02-13T09:46:09 1
Charlotte
Kære "Anonym", 

Det lyder rigtig irriterende med bygkorn! Nu er jeg ikke læge og skal ikke forsøge at gøre mig klog på diverse lidelser, men jeg synes umiddelbart at det lyder som om at dit andet øje også er blevet smittet. Hvis du i løbet af de næste par dage oplever at det vokset i det andet øje også, synes jeg du skal begynde at bruge salven der også. Heldigvis skulle bygkorn gerne gå væk efter 1-2 uger, så jeg tror snart det er på vej væk! Og hvis det ikke gør det, synes jeg du skal snakke med dine forældre og tage til læge. Men forhåbentligt går det snart væk! :)

Held og lykke med det, 

Hilsen Charlotteamalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym