Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-03-27T21:47:51: 2014-04-03T21:48:00: 2

Brevkassespørgsmål

Menstruation en måned forsinket???


Er det normalt at ens menstruation kan være en måned forsinket? Når man kun har prøvet at have mens 1-3 gange. Håber i kan hjælpe -_-
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-04-02T21:17:10 1
Majbrit
Hej Line.

Nu ved jeg ikke om du har haft sex. 
Det er ganske normalt at ens menstruation udebliver en måned. Det kan ske for alle og enhver. 

Du kan altid vente og se. Hvis der går endnu en måned, synes jeg du skal kontakte din læge. 

Kh. Majbrit 
2014-04-03T21:28:36 1
Rikke

Kære Line

Det er helt normalt at ens menstruation er forsinket det første års tid. Især det først år, kan din menstruation være meget forsinket og komme utroligt uregelmæssigt. Dog vil jeg sige at en måned, kan være lang tid. Men hvis du kun har haft menstruation 1 til 3 gange, skal kroppen lige finde rytmen og derfor kan der godt gå noget tid. Hvis den er forsinkes yderligere og du er bekymret, syntes jeg du skal ringe til din læge og snakke med ham om det. Han vil også kunne hjælpe dig yderligere, hvis du har andre problemer med det.

Håber du kunne bruge mit svar. Hvis ikke er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig Hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym