Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-04-19T11:59:54: 2014-04-20T20:25:36: 2

Brevkassespørgsmål

Ser jeg normal ud dernede?


Hej brevkasse.

Jeg har søgt overalt på nettet, men har ikke kunne finde et tilfredstillende svar...så i er lidt min sidste mulighed, hvis jeg skal undgå at gå til lægen og spørge...

Jeg er lidt i tvivl om jeg ser ud som andre.. altså dernede.
Man siger at det ikke er et åbent hul, men at der kun er en fingerspids størrelsen åbent, og ellers er det dækket at de indvendige sidevægge. Men det gør jeg ikke.. jeg er helt dækket, altså man kan godt komme op, men ellers er det helt dækket, og sidevæggene hænger nærmest ud af hullet.
Og det har altid set sådan ud, men det først nu her jeg har tænkt over det, mest fordi det er begyndt at gøre ondt når jeg sidder ned.... det ligner mest af alt bare en luns kød der sidder i hullet. ad..
blir helt skræmt over min egen anotomi.

håber i kan hjælpe mig...

Anonym <3
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-04-20T12:11:58 1
Kamille
Hej Anonym,

Dette er næppe det svar du leder efter, men sandheden er ganske enkelt, at alle ser forskellige ud forneden. Hvis man har en forstilling om at alle ser ens ud forneden, kan man godt blive forskrækket når man opdager, at man ikke selv ser ud som forventet, og dette er desværre noget som rigtigt mange går igennem. Så længe at ens krop fungerer som den skal mener jeg dog ikke at der er nogen grund til bekymring. 

Da du skriver at det er begyndt at gøre ondt når du sidder ned bør du derfor overveje at smutte forbi lægen når du har tid, bare for at kunne give slip på dine bekymringer. Ja, den slags intime undersøgelser kan være akavede, men det er noget som de fleste må gå igennem mindst en gang i livet. Lægen har tavshedspligt og kan forsikre dig om at tingende er i orden hvis du fortsat er i tvivl.
 
Held og lykke med det, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at skrive tilbage til brevkassen fremover 

-Kamille 
2014-04-20T18:45:02 1
Emilie
Hej Anonym,

Vi ser alle forskellige ud dernede. Jeg synes dog umiddelbart, at du burde tage et lægetjek eftersom du siger, at du oplever smerter når du sidder ned. 
Vi kan alle være mere følsomme lige op til vores menstruation, men det burde på intet tidspunkt give dig direkte smerter.
Føler du for det, kan du eventuelt snakke med din mor før du tager til dette tjek. Ligeså vel som du har spørgsmål omkring din krop nu, har din mor helt garanteret gennemgået det samme da hun var på din alder. Føler du derimod ikke for, at fortælle nogen om dit tjek, kan du selv ringe ind til lægen og få en tid. 

Selvom det kan virke meget grænseoverskridende vil jeg råde dig til at tænke på, at en læge gennemgår dette mange gange i løbet af dette. Vi kender alle følelsen af, at en fremmed skal se vores private dele, men personen er professionel netop på dette punkt og vil blot hjælpe dig.

Jeg håber du får positiv respons fra lægen.

Mvh,
Emilie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym