Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2014-05-07T21:37:21: 2014-05-10T17:47:16: 2

Brevkassespørgsmål

Spørgsmål om mit "downstairs"


Hej :)

Her på det seneste er jeg begyndt at "lække" lidt dernede, og jeg er ikke helt sikker på om det er farligt eller om det er symptomer på en eller anden kønssygdom. Det startede lige før min sidste menstruation her for 3 uger siden, det ligner resultatet man får når man har en forkølelse og pudser næse, og det er ubehageligt at gå eller bruge mine mavemuskler fordi jeg kan mærke når det flyder ud. Det svir' ikke eller gør ondt på nogen måde, det føles bare lidt klamt. Sidst jeg havde sex var med min kæreste for ca en måned siden men vi har været sammen i over et år nu og jeg har ikke rigtigt haft det før. Er det normalt?

Mange hilsner: Jessie :)
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-05-09T17:26:05 1
Charlotte
Kære "Jessie", 

Jeg er ikke læge, men umiddelbart synes jeg ikke det lyder alarmerende, når du har haft fast kæreste i 1 år. Men for at være på den sikre side, synes jeg alligevel, du skal få en tid ved lægen og få ham til at tjekke det. For det lyder ret ubehageligt at føle at man "lækker" lidt dernede. Men det er sandsynligvis ikke noget alvorligt, men få det lige tjekket ved en læge for en sikkerheds skyld :)

Mvh. 

Charlotteamalie
2014-05-10T17:41:25 1
Rikke

Kære Jessie

Jeg syntes, det lyder som om du har udflåd og det er ganske normalt. Det er noget vi kvinder få, så vores skede kan holde sig fugtig. Hvis du har lyst kan du læse lidt mere om det, kan du gøre det på denne side: https://www.sundhed.dk/borger/sygdomme-a-aa/kvindesygdomme/symptomer/udflaad-fra-skeden/

Jeg håber du har fået svar på dit spørgsmål ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig Hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym