Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-05-11T22:13:36: 2014-05-18T21:46:05: 2

Brevkassespørgsmål

Tynd


Hej, jeg tror måske at det her er et lidt anderledes spørgsmål/problem end I er van til. Jeg vil starte ud med at sige at jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget.
Mit problem er medierne og mig selv. Jeg er en tynd pige og har altid været det. Jeg går i ottende klasse og kan så på mine veninder, fra skolen og andre steder, at de er begyndt at få rigtig flotte formede kroppe. Men min egen er så kedelig. Jeg har lidt bryster, de kunne godt være større, men de er der og de er synlige. Men resten af mig ligner et blegt skelet. Jeg har næsten ingen numse, ingen flotte hofter, der går op i en smal talje. Alting er lige og kedeligt, der er ligesom ikke noget at "se" på. Jeg ved jo godt at det er sådan min kropsbygning er, og der ikke er noget at gøre ved det. Altså jeg kan ikke finde ud af at tage på, har prøvet, men er også lidt bange for det der med at veje mere. Altså alle mine veninder, når vi snakker om vægt, så siger de altid at jeg jo bare vejer 38 eller sådan noget. Og hvis jeg siger at jeg vejer 46 så bliver de sådan wow jeg troede du vejede meget mindre. Og så er der facebook, hvor der står overalt at "curvy" kvinder er flottest. Jeg forstår simpelthen ikke logikken i at man kan lægge et billede af en alt for tynd pige op og skrive ad og sådan noget men man aldrig kunne finde på at gøre det ved en tyk, da det jo ville være ledt og sådan noget. Er det bare mig der er galt på den? Burde jeg være glad for min triste krop? Hilsen miggg
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-05-17T19:48:01 1
Kamille
Hej "lillepigen" 

Svaret er ja, ja du burde være glad for din krop. Som du også skriver er der jo ikke rigtigt noget man kan gøre ved ens kropsbygning, så man kan ligeså godt prøve at være glad for det man har. En slank kropstype som din er hyldet mange steder i verdens (blandt andet modeindustrien), og så længe at man er sund og rask er man i virkeligheden mere heldig end de fleste. Hvem ved, måske vil du med tiden vokse dig til en lidt større numse og nogle lidt bredere hofter, du går jo trods alt kun i ottende klasse, men end til den dag måske kommer kan man jo ligeså godt sætte pris på hvad man har nu. Mind også dig selv om at mange af dine vendinder måske har det på samme måde med din krop og ville ønske at de havde din slanke kropsbygning. 

-kamille :) 
2014-05-18T21:44:03 1
Rikke

Kære Lillepigen

Du er heldigvis kun 14 år gammel, så du kan sagtens nå at få kurver og former. Du skal bare vente og have lidt tålmodighed. Jeg syntes selvfølgelig at det optimale, ville være du var tilfreds med din krop, men dette kan jeg ikke tvinge dig til. Alle kvinder har en forskellig krop og vi har alle nogle ting, vi ikke er tilfredse med. Jeg syntes du skal fokusere på det positive ved dig selv, i stedet for at fremhæve det negative. Dette er noget, jeg selv går meget op i, da jeg få et anderledes og mere positivt syn på mig selv. Men prøv at se om kvindeformerne ikke kommer helt af sig selv. Du er jo trods alt ikke så gammel endnu.

Jeg håber virkeligt du kunne bruge mit svar ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym