Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-07-01T13:24:52: 2014-07-02T21:22:40: 2

Brevkassespørgsmål

Er jeg gravid?


Hej,

Jeg er er en pige på 15 år. Jeg er lidt urolig fordi jeg har ikke haft min menstruption i næsten 4 måneder. Jeg har IKKE været sexual aktiv, men jeg har de sidste 2 dage haft en klump i maven. Jeg har ikke ømme bryster eller stor mave, men jeg er bare lidt bekymret... Jeg har været meget ureglmæsig med min menstruption, men jeg syntes 4 måneder er lidt lang tid.

Hvad kan det være?

Håber i vil hjælpe mig.
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-07-02T19:48:43 1
Josefine
Hej kære Sofie

Jeg kan desværre ikke rigtig svare dig på hvad det kunne være, for den ekspertise har jeg ikke, men jeg synes du skal gå til lægen, hvis du er bekymret. Lægen kan bedst svare på dit spørgsmål, enten ved bare at snakke med dig eller lave nogle prøver. At man har uregelmæssig menstruation er normalt i din alder, men med de 4 mdr. uden menstruation kombineret med en klump i maven kan jeg godt forstå du vil have svar.

Håber du finder ud af det !

Knus, Josefine
2014-07-02T21:21:38 1
Rikke

Kære Sofie

Du kan ikke være gravid, når du ikke er seksuel aktiv. Du kan nemlig ikke blive gravid, uden at have haft sex med en fra det modsatte køn.

Din menstruation kan komme meget uregelmæssigt i starten. Jeg ved ikke hvor længe du har haft den og kan derfor ikke sige dig om det er normalt, at den blive væk så lang tid. Men hvis jeg var dig, vil jeg gå til en læge. Ikke kun på grund af din menstruation, men også fordi du kan føle noget inden i din mave, som du er bekymret for. Jeg syntes virkeligt du skulle tage og få fat på din læge hurtigst muligt, også for at du kan få besked om hvad det er.

Jeg håber du kunne bruge mit svar ellers er du velkommen til at skrive igen.

Med venlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym