Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-07-12T04:47:26: 2014-07-19T15:15:51: 1

Brevkassespørgsmål

pisser i bukserne i hele tiden


Hej.
Jeg er en pige på 13 år snart 14.

Mig og min veninde griner virkelig virkelig meget, og hver gang vi griner så pisser jeg seriøst altid i bukserne.... jeg tissede også altid i buskerne da jeg var sådan 3 til 8 år og så stoppede det lidt i et halvt års tid men så begyndte det igen fra da jeg var 8-10 år og så sluttede det i en lang periode men så kom det lidt igen, da jeg her sidste år (2013) vågnede op og så havde jeg tisset i sengen..... men der gik ikke ret lang tid før jeg mødte min veninde og så fik hun mig til at tisse i bukserne konstant, men hun tisser aldrig i bukserne og hvis hun gør så er det kun lige lidt men med mig så er det næsten hele mine busker+trusser

Men mit spørgsmål er, hvad er der galt med mig? hvad sker der med mig siden jeg bare overhovet ikke kan holde mig? det er da ikke normalt?
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-07-13T14:14:31 1
Josefine
Hej Amanda

Så snart noget bliver et problem i din hverdag, som generer dig er det i mine øjne ikke "normalt." Så er der et problem, der skal løses :)

Dit problem kan skyldes noget fysisk, og det kunne derfor være du skulle snakke med dine forældre om at tage en tur hos lægen. Jeg er ikke læge, men af hvad jeg kan finde på nettet er der noget der hedder inkontinens, som altså er ufrivillig vandladning. 

Det kan være din blære der er lille, og du derfor ikke kan holde på særlig meget, eller din reaktionsevne er lidt svag og du derfor ikke når at reagere på din tissetrang - det kan være mange ting, så jeg synes klart du skal tage til lægen for at få det undersøgt, og så du ikke skal gå og bekymre dig om det! Samtidig med at du kan få svar på det, kan der forhåbentlig findes en løsning, så du kan gå rundt uden at være bange for at tisse i bukserne.

Held og lykke!
Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym