Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-07-15T22:40:06: 2014-07-17T20:33:29: 2

Brevkassespørgsmål

Mæt nok?


Hej TheLove

Jeg spiser rigtigt meget hele tiden, (kun sundt mad) og er MEGET aktiv (Rider hver dag på elite plan, styrketræner og løber).

Jeg er 179 høj og vejer 65 kg. jeg er ret tynd i foreholdet til hvor høj jeg er..
Men har jeg bare som om at jeg ikke altid er mæt nok? Hvilket jeg ikke forstår. skal jeg spise mere eller? Har i nogen ide????

Mvh Victoria
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-07-16T21:47:57 1
Josefine
Hej Victoria :)

Det kan være du indtager mindre end du forbrænder, og derfor mangler energi, men jeg kan umuligt sige det. Det kan også have noget at gøre med hvordan du spiser - om du spiser regelmæssigt, eller bare spiser når du vil. Hvis du er bekymret synes jeg du skal spørge din læge, for han eller hun kan fortælle dig hvis du gør noget forkert. 

Ellers synes jeg d
u skal lytte til din krop, så hvis den siger til dig at den er sulten, så synes jeg du skal spise til du ikke føler dig sulten længere. Pyt med din vægt, det er vigtigt du har det godt. 

Knus, Josefine
2014-07-17T04:01:33 1
Birgitte
Hej Victoria

Hvis du føler at du ikke er mæt, synes jeg at du skal spise. Du er nemlig tynd i forvejen, og dermed kan det være godt for dig at tage mere på, så du bliver normal vægtig. Som du også fortæller så træner du på høj niveau, og dermed vil din krop også kræve mere energi. 

Du skal huske at lytte til hvad din krop har behov for, da det er vigtigt at få dækket ens behover :)

Knus
Birgitte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym