Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 12 år
2014-07-30T02:10:18: 2014-08-01T21:38:32: 2

Brevkassespørgsmål

Højde


Jeg skriver til jer bar for at spørge om det er normalt at være 19 år og være 1.68 høj. Får altid at vide at jeg er rigtig rigtig høj og jeg er begyndt at blive vildt træt af det. Og folk der siger det er folk der 1.60-1.65 hvilket der næsten ikke er nogle forskel fra min højde. Og jeg får det hele tiden af vide også når jeg møder nye mennesker. Forstår ikk hvorfor folk siger det da jeh er på højde med alle andre. Er 1.68 cm normalt eller er jeg bar en kæmpe?
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-08-01T15:14:54 1
Lotte
Hej Natasja,

Din højde lyder umiddelbart til at passe lige som den skal til din alder. Der er ikke nogen "regler" for hvor høj man skal være i en given alder. Dog tror jeg, at du rammer den gennemsnitlige højde meget godt. Jeg selv er 21 år og 173 cm, men jeg tror faktisk aldrig, at jeg har fået at vide, at jeg er høj (hvilket jeg selv føler mig lidt).

Hvis mange af dine veninder er lavere end dig, så kan man automatisk godt føle sig noget højere end man måske i virkeligheden er. Jeg synes, at du skal være glad for din højde og sætte fokus på, at du selv er tilfreds med den.

Jeg håber, at dette hjalp dig lidt :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte
2014-08-01T18:59:10 1
Josefine
Hej Natasja

"Normal" er sådan et åndssvagt begreb, for hvad er normalt? Du er skøn som du er og der er intet i vejen med dig! Nogle gange skal mennesker pointere det åbenlyse fordi de er interesserede  og nysgerrige, eller også er de jaloux, og det vil du opleve hele dit liv. Det kan være super irriterende, men jeg synes du skal tage det som et kompliment.

Jeg er 21 og 180 cm, og har også oplevet kommentarer på min vej, men jeg har lært at tage dem med et smil, også fordi jeg er sikker på at de fleste siger det, fordi de faktisk synes det er pænt.
Du skal være glad for dig selv og den højde du har, for det er noget du skal leve med resten af dit liv :)

knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym