Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-08-27T11:11:23: 2014-09-02T22:17:08: 2

Brevkassespørgsmål

Mine bryster....


Hejsa...
Jeg er en 16 årig pige, som har virkelig brug for at få svar på noget. Jeg er sådan ok tilfreds med mine bryster, jeg har bare to problemer. Min bryster har en fin størrelse synes jeg selv, men de hænger meget også ja det lyder underligt, men hvorfor har jeg ikke brystvorter??
Min søster på 15 har brystvorter, hvorfor har jeg ik når jeg er ældre end hende? Mine veninder har også brystvorter, så jeg synes det er pinligt hvis man nu står i bh eller sådan noget med ens veninder...
Hvad nu hvis min kæreste finde ud af at jeg ikke har brystvorter... Jeg forstår det ikke... :( :(
Hilsen hende der ik forstår det.. .
Krop og sundhed

Krop og sundhed

Se flere

Besvarelser

2014-08-27T15:49:39 1
Josefine
Hej, bare dig :)

Ville det være en mulighed at spørge din mor? Hun har trods alt født dig og ved hvordan du ser ud og måske er der en forklaring. Hvis ikke så kan du gå til din læge som kan give dig svar på det. 

Brystvorter er de som kvinderne bruger til at give deres børn ernæring, så dem burde vi alle have, og hvis ikke du har dem må der være en logisk forklaring, men den kan jeg desværre ikke give dig eftersom jeg hverken har set dig eller er læge :) Så jeg synes du skal prøve ovenstående, og så får du nok et svar!

Knus, Josefine
2014-09-02T20:39:08 1
Kamille
Hejsa 

Teknisk set har alle jo brystvorter, de ser bare meget forskellige ud i størrelse, farve og så videre. Med hensyn til din søster er det også vigtigt at huske på, at alder ikke altid garanterer at ens bryster ser ud på en bestemt måde, også selvom du er ældre end hende. 
Der udover er du kun 16 og har derfor mange år endnu hvor dine bryster vil vokse og ændre sig, så fortvivl ikke hvis du er nervøs for alt ikke ser ud som du vil have endnu. 

Held og lykke
-Kamille

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym